Ervaringscertificaat: Paspoort voor passend werk
Zet leer- en werkervaring zwart op wit
Toezicht voorkomt fraude
Toezicht ontdekt fraude

Eerste Coronaproof-certificaten toegekend!

coronaproofU kunt SVH-examens van de Stichting Vakbekwaamheid Horeca op verschillende toetslocaties afleggen. Hoe weten de kandidaten dat deze ‘ruimte’ en ‘het hele proces’ coronaproof is? De toetslocaties willen op hun beurt natuurlijk kandidaten in het kader van het bewaken van de nationale gezondheid een veilige toetsruimte garanderen. Van belang hierbij is dat de locatie aantoonbaar voldoet aan de RIVM-richtlijnen, zoals de anderhalve-meter-afstand en hygiëne-eisen.

Met het door de Examenkamer toegekende certificaat is het veilig afleggen van examens op de gecertificeerde locatie gewaarborgd. De examenkandidaten en examinatoren kunnen met een gerust hart aan de slag en hoeven niet langer stil te staan in deze coronacrisis. 


Lamark Arnhem heeft de eer als eerste het certificaat toegekend te hebben gekregen. Daarna volgden de volgende toetslocaties: Lamark: Arnhem, Rotterdam, Amersfoort, Amsterdam, Zwolle, Breda, Den Haag, Leeuwarden, Eindhoven, Apeldoorn, Vlissingen, Den Helder, Alkmaar, Utrecht, Leiden, Borne, Heerlen, Assen. 

COEL Toetscentra: Nieuwegein, Amsterdam-Ouder Amstel, Leeuwarden, Eindhoven, Nijmegen-Wijchen, Zuid-Holland - Zoetermeer, Maastricht, Enschede, 's Hertogenbosch, Hoogvliet, Zaandam, Vlissingen, Almere, Arnhem, Breda, Dordrecht (Drechtsteden), Schiedam (Rotterdam), Zwolle, Apeldoorn, Diemen, Barendrecht.

Wilt u uw toetslocatie ook laten certificeren? Neem contact met ons op per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of tel. 055-5225433.

svh2