Ervaringscertificaat: Paspoort voor passend werk
Zet leer- en werkervaring zwart op wit
Toezicht voorkomt fraude
Toezicht ontdekt fraude

Hubert van Breemen overleden

Hubert van Breemen overleden

pasfoto vs 1 Hubert

Hubert van Breemen, sinds 2006 als vertegenwoordiger vanuit VNO-NCW/MKB Nederland afgevaardigd in het Bestuur van de Stichting Examenkamer en sinds 2012 actief en betrokken voorzitter van de Raad van Toezicht, is geheel onverwacht overleden. Dit komt voor iedereen hard aan. Op 29 augustus zat hij nog de vergadering voor en ging daarna genieten van de vakantie waar hij zich al weken op had verheugd.

Hubert heeft tot 2014 gewerkt als beleidssecretaris op de afdeling Regelgeving, Marktwerking en Consumentenbeleid bij VNO-NCW/MKB Nederland en met die expertise en zijn daarmee samenhangende netwerk participeerde hij vanuit deze werkgeversorganisaties in het Bestuur van de Stichting Examenkamer. Hij had duidelijke ideeën over hoe het toezicht op beroepskwalificerende examens, ontwikkeld vanuit het private domein, ook van belang kon zijn in de huidige beleidscontext en werkwijze voor de overheid. De discussie daaromtrent was in volle gang. Dat spoor zullen we in lijn met zijn gedachtegoed en gedrevenheid verder vorm en invulling proberen te geven.

Zijn inhoudelijke betrokkenheid, gedrevenheid en kennis van zaken zullen we absoluut gaan missen. Zijn familie wensen wij sterkte.

xymasterclass